• Shipping to Malaysia & Singapore
  • All products pre-order 18 working days
  • FREE SHIPPING on orders above RM150 (West Malaysia)
  • RM8 shipping discounts on orders above RM150 to Sabah, Sarawak & Singapore. use code: SSNOV8OFF
icon-search
  • photo_2022-09-28_16-24-49
  • Bag
  • photo_2022-09-28_11-15-36 (2)
  • photo_2022-09-28_16-25-01
  • photo_2022-09-28_16-24-58
  • photo_2022-09-28_16-24-54
  • photo_2022-09-28_16-24-55
  • photo_2022-09-28_11-15-36

Oversized polo knit

RM 49.00
Oversized polo knit Ratings: 0 - 0 votes
- +
icon-bag Add to Cart
Home

Oversized polo knit

✅ material knitted lembut

✅ slightly stretchy

✅ cutting oversized 


Measurements (free size fit until XL) :
Bust 120 cm
Sleeve length 51 cm
Shoulder width 62 cm
Shirt length 54 cm

Material :
stretchable knitted fabric


boleh pakai lama sebab quality, design yang timeless.

 Simple design ni bagus tau, dia tak trendy, tetap cantik walaupun awak pakai pada tahun² yang mendatang. Pernah tak beli baju trendy, lepas tu rasa segan nak pakai sebab design & style tu design lama? haaa macam tu maksud sis

boleh mix and match dengan wardrobe yang korang sedia ada. 

Baju knit color hijau cerah, segar, sejuk mata memandang,
kalau korang pakai dengan skirt plain, atau corak, nampak ayu jerr. Pakai dengan jeans pun sesuai. Senang cerita, mudah nak match lah 😂

Copy of Beige-toned (4)9

8

Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings

Your cart is currently empty.
Continue shopping